Idin odlazak na skijanje 2009


ida-skiingholiday-2009Kada ste stranac u nekoj zemlji dobra je stvar što s vremena na vrijeme iskusite stvari koje vjerojatno ne bi da živite u rodnom mjestu.

Naše zadnje iskustvo u toj kategoriji je Dječji vrtić, u koji ide naša petogodišnja kći Ida, koji je ponudio petodnevni put na skijanje za najstariju djecu. Kad smo čuli za to putovanje pitali smo Idu želi li ići i ona je naravno odgovorila DA , kako je već čula da njezini najbolji prijatelji iz vrtića idu.

Dva tjedna prije polaska imali smo sastanak u Dječjem vrtiću kako bi se informirali o svim detaljima putovanja. Jako smo dobro informirani o svim pojedinostima , ukupno je išlo 30 djece i 6 odgajateljica iz 4 dječja vrtića i medicinska sestra (koja je potrebna po hrvatskom zakonima).

Sve se činilo jako dobro isplanirano, ne samo dio vezan za skijanje nego su planirane čak i večernje aktivnosti, koje su između ostalog uključivale i Pidžama party i Karnevalsku večer.

Kao savjesni roditelji još jednom smo morali pitati Idu je li sigurna da želi ići i je li sigurna da može spavatti 5 dana bez roditelja, njen odgovor cheap viagra online je glasio:“Naravno da želim ići, ne bojim se spavati bez vas jer je teta Vale (njezina odgajateljica iz vrtića – Valentina) sa mnom.

Krenuli su 22. veljače na petodnevno putovanje u blizini Hrbatskog olimpijskog centra na Bjelolasici.

Kao što možete vidjeti na slikama djeca su se jako dobro zabavila.

Kada smo došli po Idu na mjesto dolaska 27. veljače, ponosno nam je pokazala diplomu i medalju koje je dobila za sudjelovanje u Školi skijanja. Sudeći po njezinim dojmovima, putovanje je bilo jako zanimljivo i već nas je sad uvjerila da će opet ići slijedeće godine.

essay help

Nisam upoznat da u Danskoj postoje dječji vrtići koji nude petodnevno putovanje za djecu vrtićkog uzrasta, stoga je ovo za nas bilo jedno novo i jako lijepo iskustvo te planiramo pustiti Idu i slijedeće godine na skijanje.

zp8497586rq

Comments are closed.