Kamp Capalonga – Bibione


Kamp Capalonga ItalijiKao što sam već spomenuo u mome prethodnom članku, moj prijatelj Shane i ja smo se prijavili za 34. utrku Vogalonga koja je održana u nedjelju 11. svibnja u Veneciji u Italiji.

U petak smo krenuli iz Splita prema Kampu Capalonga u Bibione, koji se nalazi 100 km sjeverno od Venecije, imalo smo neke stvari obaviti na putu pa smo došli u  23:30, tako da  je bilo dobro što je Julie nekoliko sati ranije najavila naš kasni dolazak inače nas nebi pustili u kamp, kako je za vozila zatvoreno od 23:00 do 07:00. Put iz Splita je trajao 10 sati tako da su svi bili spremni za spavanje.

U Kampu Capalonga smo unajmili  dva “Zlatna Apartmana Mare” koje smo rezervirati preko Bibionekajak po posebnoj cijeni od 65 Eura, koja mi se činila dobra za luksuzne mobilne domove, sa 6 kreveta, 2 kupaonice i dobro opremljenom kuhinjom.

http://www.fasthomeworkk.com

U nedjelju ujutro ja i Shane smo otišli izabrati dva nova dvostruka kajaka koje je on naručio od talijanskog dobavljača u blizini, trebalo nam je mnogo više vremena od očekivanog jer smo teško pronašli grad gdje se dobavljač nalazio.

Kada smo se vratili u kamp, ja sam išao na bazen s djecom (koji su već većinu svog vremena tamo proveli), a Shane je išao razgovarati s organizatorom Bibionekajak 2008-Giorgio. U 17:00 išli smo na sastanak vezan uz nedjeljnu utrku u Veneciji, nakon sastanka pripremili smo novi kajak i konačno, u 18:30 je bilo vrijeme za moj prvi put u kajaku koji je trajao samo 30 minuta , ali za mene dovoljno kako bih počeo sumnjati da neću biti sposoban svladati 30 km u nedjelju.

online essay writer

Dan je završio s jako važnim zadatkom, roštiljom na terasi gdje smo se psihički pripremali za utrku uz koju

viagra sales

čašu vina!

zp8497586rq
zp8497586rq

Comments are closed.