Najbolje plaže u okolici Zadra


plaze_zadarZadarska rivijera je poznata po kristalno čistom moru, mnoštvu malih otoka i po predivnim prirodnim plažama. Zadarsko područje je savršeno mjesto za odmor, posebno za ljubitelje prirodnih pješčanih plaža.

Plaža Borik Zadar

Plaža Borik nazali se 4 kilometra od centra Zadra i pripada hotelskom naselju Borik. Jedan dio plaže je pješčani, a drugi šljunčani. Ovaj dio je isključivo orijentiran na turizam, te je cijeli dio preuređen tako da postoje brojni sadržaji za djecu poput tobogana, bazena, a također i brojni sportski i zabavni sadržaji su dostupni. Zapadno od Borika je turističko naselje Diklo

buy cheap cialis

koje je poznato kao dio grada sa najljepšim kućama i vilama za iznajmljivanje.

Plaža Kolovare Zadar

Plaža Kolovare je smještena na istočnom dijelu Zadra odmah ispred hotela Kolovare. Plaža je pješčano-šljunčana sa betoniranim dijelovima. Odmah iznad plaže nalazi se zelena površina i duboki hladovina u gdje se može skloniti kada su prevelike vrućine. Plaža je opremljena tuševima, kabinama za presvlačenje i sanitarnim objektima. U neposrednoj blizini plaže Kolovare  nalazi se dobro opremljena trgovina, kafići i restorani,a direktno na plaži je i popularni beach bar koji privlači mlade ljude željne zabave i druženja.

zadar_plaze

Pješčane plaže Nin

debt settlement

Nin je udaljen 17 km od Zadra, a poznat po svojim predivnim pješčanim plažama. Plaže su smještene u 7 kilometara dugom zaljevu što je ujedno najduži pješčani zaljev u Hrvatskoj. Plaže su pogodne za miran odmor, a posebno za obitelji sa malom djecom.

zp8497586rq

Comments are closed.