OMIŠ – VIKEND U KAMPU GALEB


Nakon uspješnog početničkog kampiranja u kapu Oliva u Rabcu, odlučili smo ići na kampiranje sa šatorima opet ovaj vikend, plan je bio da idemo u kamp Adriatic u Primošten, ali prema vremenskoj prognozi u petak ujutro vremenski uvjeti  za vikend nisu predviđeni najboljima pa smo na kraju odlučili posjetiti kamp Baško Polje u Baškoj Vodi na Makarskoj Rivijeri, gdje je prema vremenskoj prognozi postojala mala mogućnost kiše u nedjelju.

refinance mortgage rates

U petak poslijepodne u e smo stigli u kamp Baško Polje, kad smo vidjeli kamp bili smo razočarani, kamp se nalazi 200-300 metara od mora, na području koje je u potpunosti prekriveno sa borovima i sa dosta stijena na tlu pa smo se dosta brzo dogovorili da idemo u kamp Galeb u Omiš. Nakon 2 sata vožnje stigli smo u Omiš ( koji je udaljen samo 25 km od Splita).

Djelatnik na recepciji u kampu Galeb nam je dao kartu kampa i odveo nas u obilazak kampa kako bi odabrali mjesto koje želimo. Kako kamp nije bio pun, bilo je nekoliko mjesta koje smo mogli odabrati.Odlučili smo se za mjesto 109 u “jeftinom” dijelu B jer se nalazio u sjeni i dosta blizu WC-a.

Nakon 30 minuta podigli smo naše šatore , i kampiranje je konačno moglo početi!

Nekoliko osnovnih informacija o Kampu Galeb

Kamp Galeb se nalazi na ulazu u grad Omiš iz smjera Splita, najljepši dio kampa je duga pješčana plaža koja je odlična za malu djecu.

Kamp je podijeljen u 4 dijela, na lijevoj strani se nalazi dio A (137 mjesta) koja se nižu od obale.Iza dijela A  se nalazi dio B (126 mjesta) najmanja veličina mjesta je 70 metara četvornih i svi su opskrbljeni električnom energijom.

Uz  desni dio kampa uz more se nalaze 20 luksuznih mobilnih kuća za do 6 osoba, opremljeni su s kuhinjom, kupaonicom, klima uređajem i satelitskom televizijom. Iza zone B je zona C koja ima 180 neoznačenih mjesta, također opskrbljeni s električnom energijom.

Opremljenost kampa:

U kampu se nalaze dvije građevine sa sanitarnim čvorovima i građevina s obiteljskim kupaonicama za iznajmljivanje.Navedene građevine su bile u dobrom stanju i vrlo čiste, i kao dodatni  plus, uvijek je bilo toaletnog papira!

Za sportski aktivne goste u kampu se nalaze 2 tenis terena , košarkaško igralište, nogometno igralište na plaži i teren za odbojku na pijesku. Za djecu u kampu se nalazi odlično igralište na plaži.

Restoran se nalazi uz plažu, u ponudi je doručak, polupansion ili puni pansion i naravno pića  bilo koje vrste, cijene su dosta povoljne.

Što nam se svidjelo.

Pješčana plaža je odlična za djecu, subotom su djeca provela pola dana u potrazi za puževima i školjkama u moru, kasnije sui h počeli prodavati na štandu kojeg su sami napravili iza restorana.

Kamp je bio čist i mjesta za kampiranje su bila u dosta dobrom stanju.

Autodesk Inventor Professional 2016

Što nam se nije svidjelo:

Na recepciji se nalazi   internet caffe sa 3 kompjutera, i bežični internet je dostupan samo  na području recepcije, ali cijena od 15 kn/ min ili 40kn za sat vremena je dosta visoka, za taj iznos internet bi trebao biti dostupan na cijelom opodručju kampa ( 500 metara u smjeru centra grada se nalzi nekoliko internet caffea koji su dosta jeftiniji).

Kontakt informacije za Kamp Galeb:

Kamp Galeb možete kontaktirati na slijedeću e-mail adresu camping@galeb.hr ili na broj telefona  +385 (0) 21 864 430

Što smo još doživjeli:

Otišli smo u stari dio grada Omiša na večer, to je prekrasno mjesto s mnogo malih restorana.

http://refinancehomemortgagee.com

U noći između subote i nedjelje bili smo izloženi udarima bure u kampu, tako da sam nekoliko puta u noći trebao provjeravati stanje šatora, srećom, nisu otpuhani.Ipak je lošije vrijeme bilo ujutro kada je počela velika kiša, uspjeli smo spakirati jedan šator, ali najveći je bio kompletno mokar, ali to se i zove kampiranje!

zp8497586rq
zp8497586rq

Comments are closed.