Aktivni odmor »

26. srpnja 2010 – 07:22 | Komentari isključeni za Brač – netaknuti dio otoka

Prije nekog vremena imali smo priliku posjetiti otok Brač. Kako je smješten nasuprot Splitu već smo ga posjetili nekoliko puta,  ali ovaj posjet je bio malo drugačiji od ostalih, jer nam je lokalna turistička zajednica …

Read the full story »
Aktivni odmor

pješačenje, vodeni sportovi i ostale aktivnosti koje će vaš odmor učiniti nezaboravnim

Aktivni odmor

pješačenje, vodeni sportovi i ostale aktivnosti koje će vaš odmor učiniti nezaboravnim

Aktivni odmor

pješačenje, vodeni sportovi i ostale aktivnosti koje će vaš odmor učiniti nezaboravnim

Aktivni odmor

pješačenje, vodeni sportovi i ostale aktivnosti koje će vaš odmor učiniti nezaboravnim

Aktivni odmor

pješačenje, vodeni sportovi i ostale aktivnosti koje će vaš odmor učiniti nezaboravnim

Home » Ikke kategoriseret

Praznici u Pakoštanima u kampu Kozarica

Submitted by on 28. srpnja 2010 – 12:02

Naše prvo kampiranje ove godine je bilo u Kampu Kozarica u Pakoštanima, kako naš šator nije preživio kišu u kampu kamagra shop

ze-medium wp-image-659″ title=”Kozarica-kamp-Recepcija” src=”http://www.hrvatskainfo.com/wp-content/uploads/2010/07/Kozarica-kamp-Recepcija-300×225.jpg” alt=”” width=”300″ height=”225″ />Galeb prošle godine u rujnu i kako nisam pronašao mjesto gdje bismo mogli kupiti „pravi“ šator za ovu sezonu, odlučili smo započeti sezonu kampiranja u mobilnoj kućici koju smo rezervirali za vikend.

Krenuli smo iz Splita oko 11 sati autocestom do Šibenika, od tamo smo magistralom stigli do Pakoštana, koji su udaljeni nekih 1,5 sata vožnje. Znak za kamp se vidi s glavne ceste, pa smo našli recepciju bez ikakvih problema.

Na recepciji smo se prijavili kod jako ljubaznog recepcionara koji nam je pokazao gdje se nalazi naša mobilna kućica. Za automobil smo dobili naljepnicu za prozor kao i karticu za ulaz u kamp, a mi odrasli smo dobili i narukvice za pristup toaletima i ulaz/izlaz iz kampa prema centru.

Oko 01:00 smo parkirali ispred mobilne kućice koja nas je oduševila na prvi pogled, bila je veća i luksuznija nego što smo očekivali, djeca su bila oduševljena, tako da je naše prvo kampiranje ove godine započelo na najbolji mogući način.

Tijekom vikenda, otišli smo na kupanje, istraživali kamp, istraživali Pakoštane. U nastavku smo napisali malo o našem iskustvu, kao i nekoliko preporuka za odmor u Pakoštanima.

Kamp Kozarica u Pakoštanima

Kamp Kozarica smješten je nekoliko stotina metara sjeverno od Pakoštana, kamp je u osnovi u obliku velikog terena za nogomet, koji se proteže od recepcije do obale.

Kamp nudi 3 vrste parcela, A koja je odmah do vode, B, (koja je iza A), i C koja se nalazi blizu kraja recepcije. Sve parcele imaju struju, a parcela A ima i vodu, pa čak i odvod vode.

Većina mobilnih kućica nalazi se na malom brežuljku između parcela B i C. Naša je bila u trećem redu, ali zahvaljujući brežuljku, imali smo pogled na more s naše terase.

Mobilne kućice su dostupne u različitim veličinama, naša luksuzna mobilna kućica imala je dvije spavaće sobe (jedna dvokrevetna i jedna s dva odvojena ležaja), mali wc i kupaonicu s tušem, veliki dnevni boravak / kuhinju, kauč u kutu se mogao koristiti i kao dodatno mjesto za spavanje. Na području izvan je bio lijepi drveni balkon.

Mobilna kućica je potpuno opremljena za šestoro ljudi. To uključuje satelitsku televiziju, klimu, veliki frižider i mali zamrzivač.

Sadržaji u kampu Kozarica

Kamp ima dva sanitarna objekta, oba čista i u vrlo dobrim uvjetima, izvan sanitarnog objekta nalazi se prostor za pranje posuđa, praonica rublja i kemijski WC-i su također dostupni.

Za sportske entuzijaste također postoji teren za odbojku i balote, kao i mogućnost iznajmljivanja bicikla na recepciji. Za one najmanje postoji i igralište i vrt gdje mogu istraživati prirodu Dalmacije.

best interracial dating app

U središtu kampa nalazi se snack bar i mali supermarket, zamrznute kutije su ovdje također dostupne. Uz more se nalazi kafić.

Plaža je uglavnom betonska i sa stijenama, ali ima i mali šljunčani dio.

Ono što nam se svidilo:

Kampovima je natkriven s velikim starim drvećem (10-15 metara visine), koji pružaju obilje hladovine svugdje u kampu.

Kamp je bio vrlo čist.

Bežični internet je dostupan na gotovo cijelom području kampa, cijena 30 kuna dnevno, što je vrlo razumno u odnosu na

acheter viagra

ono što sam vidio u drugim kampovima (dodatno postoji internet caffe kod recepcije).

Kamp je udaljen samo 10 minuta pješice hoda od centra grada.

Ono što nam se nije svidilo:

U usporedbi s područjem Splita, plaže nisu nas nisu oduševile, ali za manje od 5 minuta hoda može se doći do lijepih pješčanih plaža.

Bilo bi dobro da postoji malo više sadržaja za djecu, ali mislim da ni tu nema problema, jer se u sezoni uvijek mogu igrati sa ostalom djecom.

Kontakt informacije Kamp Kozarica:

Adria More d.o.o, Kamp Kozarica
Adresa: Brune Bušića bb, 23211 Pakoštane
Tel: +385 23 381 070
Fax: +385 23 381 068
E-mail: Kozarica@adria-more.hr
Web: www.adria-more.hr

Pakoštane

Grad ima oko 3,500 stanovnika, nalazi se na sjevernom djelu Vapnenačkog grebena koji razdvaja Vransko jezero od Jadranskog mora.

Što vidjeti i činiti u Pakoštanima

  • Prošetajte se uz more, od centra grada prema Kampu Kozarica (ili obrnuto), uz more postoji nekoliko caffe barova i restorana s prekrasnim pogledom na more.
  • Posjetite obližnje Vransko jezero, koje je jedan od osam parkova prirode u Hrvatskoj, oko jezera postoji nekoliko vidikovaca / informacijskih stanica, do kojih se može doći autom. Biciklisti mogu napraviti krug oko jezera na 38 km dugoj biciklističkoj stazi.
  • Nacionalni park Kornati je ispred Pakoštana, nekoliko tvrtki organiziraju izlete brodom u Nacionalni park.

Udaljenost od velikih gradova:

Udaljenost od Zadra – 35 km
Udaljenost do Šibenika – 40 km

Ako vozite prema Pakoštanima autocestom A1, možete izaći na izlazu Aerodrom Zadar, pa nastaviti magistralom. Druga opcija je sljedeći izlaz.

Restorani u Pakoštanima:

Pa moram priznati, nismo bili u niti jednom restoranu u Pakoštanima, ali restoran Sicilia koji vidite na slici ovdje, je izgledao vrlo popularan, primijetio sam da je u potpunosti bio pun obje večeri, tako da mislim da tamo hrana mora biti dobra. ako ne onda sigurno pogled s terase privlači ljude. Također nasuprot recepcije kampa postoji restoran koji isto tako jako lijepo izgleda.

Plaže u Pakoštanima:

Kao što sam spomenuo ranije, postoji lijepa pješčana plaža samo nekoliko minuta hoda od kampa Kozarica, s druge strane centra nalazi se duga šljunčana plaža, koju su upravo bili čistili kad smo mi bili tamo.

 

Naš zaključak:

Prije svega, bilo je odlično ponovo otići na kampiranje, luksuzna mobilna kućica je nešto na što se svatko može lako naviknuti.

Ali najvažnije od svega, putovanje je bilo vrlo opuštajuće, otišli smo na kupanje, pješačenje, igrali igre na balkonu. Nisam ni u jednom trenutku posegao za svojim laptopom niti su djeca htjela gledati televiziju. To je siguran dokaz da se svatko od nas lijepo proveo i uživao u opuštajućem kampiranju u Pakoštanima.

what is systematic synthetic phonicstoddler reading online letter sounds phonics what is systematic synthetic phonicsphonics oo words

Tags: , , ,