Radmanove Mlinice- Omiš


Radmanove CetinaDan početka rada restorana Radmanove mlinice je 23. ožujka (nedjelja). Nakon zime svatko tko voli prirodu je ovdje dobrodošao za uživanje u domaćoj hrani, predivnoj rijeci Cetini i tek probuđenoj prirodi.

how to learn chinese language

10 filmova o legendarnom Winbetou po priči Karla Maya su snimljeni u Hrvatskoj

cialis from canada

u vremenskom periodu od 1962 do 1969. Scene iz filmova “Winnetou and Apanachi”, “Old Surehand”, “Oil King” i “Winnetou II” su snimane na nekoliko lokacija u Radmanovim Mlinicama. Ljudi sa ovog područja se još uvijek rado sjećaju svojih glumačkih iskustava u ovim filmovima koji su u svoje vrijeme imali kultni status.

Postoji nekoliko zabavnih aktivnosti u kojima možete ovdje sudjelovati, možete uživati Kanu-safariju, raftingu, izletima brodom i plovidbi kanuom. Možete i uživati u vožnji malim vlakom duž predivne doline rijeke Cetine.

Mnogo godina na Radmanovim Mlinicama se organiziraju Folklorne večeri. Svake srijede u srpnju i kolovozu, sa početkom u 20:00 sati u Radmanovim Mlinicama možete uživati u izvedbama Folklornog ansambla KUB Dugi Rat. Na ugodnoj temperaturi i odličnoj gastronomskoj ponudi se možete upoznati sa tradicionalnim plesovima i pjesmama iz cijele Hrvatske.

Ulaz na folklorne večeri je besplatan.

zp8497586rq

Comments are closed.